Jaetut Mappi-postilaatikot Thunderbirdissä

Jaettuja Mappi-postilaatikoita voi edelleen lukea Thunderbirdillä.

Jaetun postilaatikon lisääminen Thunderbirdiin

Ohje sijaitsee täällä.

Jaetun Mappi-postilaatikon hallinnointi Thunderbirdissä

Thunderbirdiin on lisättävä IMAP ACL Extension –lisäosa, jotta voit hallinnoida jaettuja Mappi-postilaatikoita.

Avaa oikean yläkulman valikko ja klikkaa valintaa Add-ons.

Kirjoita oikeassa yläkulmassa olevaan hakuruutuun imap-acl-extension ja paina ENTER.

Klikkaa Install.

Thunderbird on vielä käynnistettävä uudelleen ennen kuin lisäosa toimii. Klikkaa Restart now.