Lähettäjäosoite Alpinessa

Tarkka ohje

Cubblien Alpine on konfiguroitu oletuksena käyttäämään Office365-sähköpostia, joten Cubbleissa myös sähköpostien vastaanottaminen onnistuu.
HUOMAA KUITENKIN, että Alpinessa pitää asettaa lähettäjäosoite (From-kenttä .pinerc-tiedostossa) itse.

Voit joko

1) editoida .pinerc-tiedostoon rivin

Customized-hdrs=From: Raimo Keskivaanto <raimo.keskivaanto@helsinki.fi>

Missä luonnollisesti korvaat nimen ja osoitteen omilla tiedoillasi.

tai

2) muokata asetuksia käynnistämällä Alpinen ja tekemällä seuraavat muutokset

• Käynnistä Alpine.
  • Valitse S (SETUP).
  • Valitse C (Config).
  • Valitse W (WhereIs).
  • Etsi oikea rivi kirjoittamalla Customi ja klikkaamalla enter.
  • Rivillä Customized Headers ei ole arvoa.
  • Klikkaa A (Add Value).
  • Kirjoita omat lähettäjätietosi kuten kuvassa (esim. FROM: Raimo Keskivaanto <raimo.keskivaanto@helsinki.fi>)
  • Kilkkaa enter.
  • Nyt rivillä näkyy oikea arvo.
  • Klikkaa E (Exit).
  • Vahvista muutokset klikkaamalla Y (Yes).
  • Muutokset on tallennettu ja voit käyttää Alpinea.