Mappi-postin ongelma Outlookissa

Tarkka ohje

Outlookissa on havaittu Mappi-postin käsittelyssä ongelma, joka saattaa sotkea kansiorakenteen ja piilottaa mahdollisesti osan kansioita näkyvistä. Tämän saa korjattua pienellä asetusten säädöllä:

Avaa File (Tiedosto) ja Backstage -näkymä avautuu. Valitse Account settings (Tiliasetukset).

Avautuu sähköpostitilien päävalikko. Etsi listalta Mappi-postin tili ja napsauta Change...

Avautuu tarkempia tietoja sisältävä ikkuna, jossa näkee nykyiset asetukset. Tästä näkee myös postipalvelimen nimen. Tarkista, että se on posti.mappi.helsinki.fi, niin tiedät että olet oikean tilin asetuksissa.

Napsauta More settings...

Avautuu seuraava ikkuna. Napsauta Advanced-välilehteä ja kirjoita Root folder path -kohtaan Inbox (Huomioi kirjoitusmuoto: ISO alkukirjain, loput pienellä)

Tämän jälkeen voit sulkea asetukset napsauttamalla OK.