Outlook 2016 kotikoneella

Tämän ohjeen avulla voit asentaa Outlook 2016 -sähköpostiohjelman kotikoneellesi.

Tabs

Pikaohje

Ensimmäisen tilin lisääminen

• Avaa Outlook. Tilin luontisovellus aukeaa. Seuraa ohjeita.
  • Pyydetään sähköpostisosoitetta, anna tili muodossa tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@ad.helsinki.fi).
  • Anna tilin salasana. Voit laittaa ruksin ruutuun "Muista tunnistetietoni".
  • Tili asentuu automaattisesti tästä eteenpäin.

Toisen tilin lisääminen

Mikäli Outlookissa on jo aikaisemmin määritelty tili/tilejä toimi näin:

• Avaa Outlook
  • Valitse ylävalikosta Tiedosto (File) > Lisää tili (Add account).
  • Seuraa ohjeita yllä.
Tarkka ohje

Ensimmäisen tilin luominen

• Avaa Outlook kirjoittamalla Start-valikon hakuruutuun Outlook. Mikäli ohjelmaa ei ole vielä asennettu, katso asennusohjeet täältä.
  • Kun ohjelmaa avataan ensimmäisen kerran, asennusvelho aukeaa. Mikäli tilejä on lisätty jo aikaisemmin, avaa asennusvelho seuraavasti: Tiedosto > Lisää tili.
  • Pyydetään sähköpostisosoitetta, anna tili muodossa tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@ad.helsinki.fi).
  • Anna tilin salasana. Voit laittaa ruksin ruutuun "Muista tunnistetietoni".
  • Tili asentuu automaattisesti tästä eteenpäin.

Kun salasana on oikein, tilin määritys on valmis. Jos et halua määritellä Outlookia puhelimesi,  ota ruksi pois kohdasta "Määritä Outlook Mobile myös puhelimeni".