Outlook Androidissa

Microsoftin tuottama Outlook on yliopistolaisten Office 365 -sähköpostin käyttöön suositeltava sovellus (App) mobiililaitteille. Sovelluksessa on omat osiot sähköpostille, kalenterille sekä yhteystiedoille ja liitetiedostoille.
Voit käyttää myös laitteen omaa sähköpostiohjelmaa halutessasi.

Ohjeen kuvituksena on käytetty pääosin Huawei P10 lite -älypuhelinta (Android 8.0.0). Applen (iOS) sovellus toimii pääsääntöisesti samalla lailla.

Muista sähköpostin käsittelysäännöt, tietoturva ja pilvipalvelupolitiikka käsitellessäsi sähköpostia ja liitetiedostoja mobiililaitteilla!

Sinun on itse huolehdittava käytössäsi olevien mobiililaitteiden tietoturvasta.

HUOM: Huoneiden varaaminen Outlook for Androidilla tai Outlook for iOSilla ei toimi. Käytä työpöytäsovellusta tai selainsovellusta (OWA).

Tabs

Pikaohje

1. Asenna Microsoft Outlook AppStoresta tai Google Play Storesta.
  2. Kirjaudu laitteelle tunnuksella tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@ad.helsinki.fi)
  3. Kun kirjautuminen onnistuu, ohjelma on käyttövalmis.
Tarkka ohje

Asennus

Asenna Microsoft Outlook mobiililaitteen kaupasta (AppStore / Google Play Store).

Kun sovellus on asennettu, avaa se työpöydälle ilmestyneestä pikakuvakkeesta.

Tilin luominen

• Napsauta Outlookin kuvaketta.
  • Klikkaa GET STARTED
  • Kirjoita oma Office 365 -käyttäjätunnuksesi muodossa tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@ad.helsinki.fi) (1).
  • Klikkaa CONTINUE (2).
  • Kirjoita salasanasi kenttään (1).
  • Klikkaa Kirjaudu sisään (2).
  • Jos et halua lisätä muita tilejä, klikkaa SKIP.
  • Klikkaa SKIP.
  • Sähköposti aukeaa hetken päästä.

Tilin poistaminen

Helpointa on poistaa koko sovellus puhelimesta. Huomaa kuitenkin, että mikäli sinulla on useita tilejä, menetät ne kaikki.

• Napsauta Settings.
  • Avaa Apps & notifications -valikko.
  • Avaa Apps-valikko.
  • Avaa Outlook-valikko.
  • Napsauta UNINSTALL.
  • Vahvista poistaminen klikkaamalla OK.