Outlook: Tilin poistaminen

Tarkka ohje

Poistat Outlookista tilin seuraavasti:

• Avaa File > Account Settings > Account Settings.
    Tilin poistaminen vaihe 1
  • Valitse poistettava tili. Esimerkissä poistetaan tili etunimi.sukunimi@o365.helsinki.fi (1).
  • Napsauta Remove (2).
  • HUOM: ensimmäisenä luotua tiliä ei voi poistaa jollei ensin poista muita tilejä.
  • Myöhemmin luotujen tilien poistaminen onnistuu. Esimerkissä tunnus@mappi.helsinki.fi on luotu tilin etunimi.sukunimi@o365.helsinki.fi jälkeen, joten sen voi poistaa.
  • Outlook kysyy saako tilin varmasti poistaa.
  • Vastaa Yes.

• Tili on poistettu.

• HUOM: jos poistat viimeisen tilin, Outlook kysyy uutta sijaintia tilin tiedoille. Seuraa Outlookin antamia ohjeita tai epäselvässä tapauksessa ota yhteyttä Helpdeskiin.
  • Voit huoletta poistaa kaikki tilit Outlookista. Tiedot ovat tallessa palvelimella, ja saat uudet Office 365 -postisi jälleen käyttöön asentamalla tilin uudestaan.