Salasanan poistaminen Thunderbirdin muistista

Tarkka ohje

Salasanojen tallentamista ohjelmien muistiin ei suositella. Jos olet kuitenkin antanut Thunderbirdin tallentaa salasanasi, voit poistaa sen seuraavasti:

• Valitse Thunderbirdin oikean yläreunan valikosta Options > Options.Thunderbirdin optiot-ikkuna
  • Avaa Security-näkymästä (1) Passwords-välilehti (2) ja napsauta Saved Passwords (3).

Thunderbirdin tallennetut salasanat

• Valitse listalta poistettava salasana (1) ja napsauta Remove (2).
  • Sulje ikkuna napsauttamalla Close (3).

Salasanan poistaminen Thunderbirdin asetuksista

• Sulje vielä Options-ikkuna napsauttamalla OK.

Salasanan poistaminen Thunderbirdissä

• Jatkossa Thunderbird kysyy salasanaasi käynnistyessään.