Thunderbird: Automaattinen allekirjoitus (Windows)

Sähköpostiviestin Allekirjoitus (signature) on kirjoittamasi teksti tai muu tiedosto, jonka sähköpostiohjelma liittää automaattisesti viestin perään viestiä lähettäessäsi.

Tabs

Tarkka ohje

Thunderbird-ohjelmassa allekirjoitus voidaan luoda esimerkiksi seuraavasti:

• Valitse oikealta ylhäältä Menu > Options > Account settings

• Valitse haluamasi sähköpostitili
  • Kirjoita allekirjoitus Signature text -laatikkoon (1). Voit käyttää allekirjoituksessa HTML-muotoiluja rastittamalla Use HTML.
    TAI
  • Avaa jokin tekstieditori (esimerkiksi NotePad) ja kirjoita allekirjoituksesi tekstitiedostoon. Tallenna tiedosto .txt-muodossa. Valitse alla olevan kuvan mukaisesti Attach signature from a file... (2) valitse Choose ja etsi tallettamasi tiedosto ja valitse se. Voit myös tehdä HTML-tiedoston tai käyttää kuvatiedostoa allekirjoituksena.
  • Voit myös liittää viesteihin vCard-tiedoston eli virtuaalisen käyntikortin (3).
  • Hyväksyttyäsi asetukset OK-painikkeella lähettämiesi viestiesi perään lisätään valittu allekirjoitus. Jos haluat muuttaa allekirjoitustasi, muokkaa Signature text -kenttään kirjoittamaasi tekstiä tai tallentamaasi tiedostoa.