Thunderbird: Työkalupalkit

Tarkka ohje

Voit itse määritellä mitkä valikkopalkit ovat näkyvissä valitsemalla oikealta ylhäältä Menu > Options

Menu Bar on normaalisti ikkunan yläreunassa näkyvä File, Edit, View jne -valikko. Kaikkiin samoihin valintoihin pääsee käsiksi myös Menu-kuvakeen kautta. Mail Toolbar sisältää mm. Get Mail, Write ja Quick Filter -valinnat.

Quick Filter Bar on hakukenttä viestilistauksen yläpuolella. Se mahdollistaa nopean haun avoinna olevasta sähköpostikansiosta. Kirjoitettuasi hakusanan tai osan siitä, voit määritellä haun koskemaan lähettäjä-, vastaanottaja- tai otsikkokenttää tai sähköpostin koko sisältöä.

Status Bar on ikkunan alareunan palkki, joka näyttää sähköpostilaatikon kiintiön tilan, lukemattomien sähköpostien määrän (tai valittujen viestien määrän) sekä kansion viestien määrän yhteensä.