Verkkokokoukset

Verkkokous on hyvä tapa pitää yhteyttä kollegoihin kauempana ja lähempänä poistumatta omalta työasemalta.  Adobe Connect -sovelluksella on myös helppo lähettää suorana lähetyksenä esimerkiksi koulutustilaisuuksia.

Helsingin yliopisto käyttää CSC:n tarjoamaa Adobe Connect -palvelua (Funet Tiimi). Palvelun löydät osoitteesta connect.funet.fi

Voit pitää verkkokokouksen myös Skype for Business -sovelluksella.

Tabs

Pikaohje

AC/ Skype -varusteltu kokoushuone yliopistolla

Viikki, Infotalo Korona, huone 315 (18 paikkaa)

Tiloissa on kolme näyttöä, joista kokouksen seuraaminen käy helposti. Kokouksissa tarvittava web-kamera ja kaiutinmikrofoni on integroitu Polycom CX5000 kokouskameraan, joka osaa vaihtaa kuvakulmaa automaattisesti seuraten puhujaa.

Tilan varaus tehdään omatoimisesti Office365-kalenterista. Ohjeet löytyvät täältä. Tilan käyttö on maksutonta yliopistolaisille.