Oheislaitteet

Palvelukoodi
44409
Palvelun tila
5 - Jatkokehitys
Lyhyt kuvaus

Palvelu työasemien oheislaitteiden hankintaan.

Palvelun kuvaus

Tietotekniikkakeskus tarjoaa oheislaitteiden hankintapalvelun yliopiston yksiköille. Palvelu varmistaa, että hankittavat oheislaitteet ovat yhteensopivia keskitetysti hallitun työasemaympäristön kanssa. Oheislaitteita ovat esimerkiksi skannerit, ulkoiset kiintolevyt ja ergonomiset näppäimistöt.

Palvelun saa käyttöön

Palvelun saa käyttöön Helpdeskin kautta.

Vastuut

Tietotekniikka keskus vastaa hankintojen tekemisestä ja laitteiden asennuksesta. Asiakasyksiköt vastaavat hankintakustannuksista.

Käyttäjätuki

Käyttäjätukea tarjoaa Helpdesk http://www.helsinki.fi//helpdesk/.

Palveluyksikkö
TIKE
Palvelun omistaja
Jukka Hienola
Palveluvastaava
Juhani Aurava