Presemo-aktivointisovellus

Palvelukoodi
1222
Palvelun tila
4 - Käytössä
Palvelu on tarkoitettu
Henkilöstö
Lyhyt kuvaus

Opettajille tarkoitettu, opetuksen aikaiseen opiskelijoiden aktivointiin tarkoitettu palvelu.

Palvelun kuvaus

Presemo on selainpohjainen aktivointityökalu, joka sopii opetuksen aikaiseen opiskelijoiden aktivointiin esimerkiksi luennolla kysymyksin, äänestyksin ja keskusteluin. Ohjelmistoasennuksia ei tarvita.

Vastuut

Opetusteknologiakeskus vastaa käyttäjätuesta. Järjestelmän toimittaja Screen.io vastaa sovellusylläpidosta.

Käyttäjätuki

Käyttäjätukea antaa opetusteknologiakeskus (ok-presemo@helsinki.fi). Vastaukset tukipyyntöihin pyritään antamaan kahden päivän kuluessa virka-aikana.

Palveluyksikkö
TIKE
Palveluvastaava
Sanna Siirilä | Poissa