Ratkaisukonsultointi

Palvelukoodi
0504
Palvelun tila
4 - Käytössä
Palvelu on tarkoitettu
Yksiköt
Lyhyt kuvaus

Palvelu yksiköiden ja tutkimusryhmien tietoteknisten tarpeiden ja niiden ratkaisemisen kartoitukseen.

Palvelun kuvaus

Ratkaisukonsultointi tarjoaa apua yksiköiden ja tutkimusryhmien tietoteknisiin tarpeisiin. Ratkaisukonsultoinnit ovat pieniä, noin 1–5 työpäivän mittaisia toimeksiantoja, joiden tavoite on tuottaa asiakkaalle ratkaisuehdotus, jonka mukaan edetä tietoteknisen tarpeen täyttämiseksi. Palvelu on tarkoitettu etenkin niihin tilanteisiin, joissa ongelma on liian suuri tavanomaisen tietotekniikkatuen käsiteltäväksi, eikä valmista ratkaisua ole jo olemassa tai se ei ainakaan ole tiedossa.

Tyypillisiä ratkaisukonsultoinnin kohteita ovat esimerkiksi markkina- ja tarvekartoitukset, tutkimusdatan tallennusatarpeet, pienimuotoiset tietojärjestelmät ja muut tietotekniset ratkaisut sekä tietotekniset hankinnat.

Palvelun saa käyttöön

Ottamalla yhteyttä asiakasvastaavaan (https://flamma.helsinki.fi/fi/group/it-ja-puhelin/yhteystiedot).

Vastuut

Tietotekniikkakeskuksen ratkaisukonsultointi tuottaa ratkaisuehdotuksen ja tarjoaa tarvittaessa konsultointia ratkaisun toteutukseen liittyen.

Lisätiedot

Ratkaisuna voi olla jonkin muun tietotekniikkapalvelun tai olemassa olevan ratkaisun suositteleminen. Vaihtoehtoisia palveluita: Hankintojen tuki, Tietotekniikkaprojektien tuki.

Palveluyksikkö
TIKE
Takaisin ylös