Www-hotelli

Palvelukoodi
1004
Palvelun tila
4 - Käytössä
Palvelu on tarkoitettu
Yksiköt
Lyhyt kuvaus

Palvelintilaa yksiköiden omille verkkosovelluksille. Itse sovelluksista vastaa aina hotellin tilaaja.

Palvelun kuvaus

Www-hotelli on tarkoitettu yksiköiden omille verkkosovelluksille, jotka halutaan sijoittaa Helsingin yliopiston omille palvelimille. Www-hotelli on tila sovelluksille. Itse sovelluksista ja niiden päivityksistä vastaa aina hotellihuoneen tilaaja. Yliopiston www-hotellit ovat Linux-pohjaisia, ja kaikilla hotellin palveluilla on yhteinen laitealusta.

Palvelun saa käyttöön

Palvelu hankitaan ottamalla sähköpostilla yhteys tietotekniikkakeskuksen osoitteeseen webmaster@helsinki.fi. Palvelun soveltuvuus www-hotelliin selvitetään tapauskohtaisesti. Selvityksen apuna on verkkosovelluksen toimittajan antama tekninen järjestelmäkuvaus, joka on hyvä lähettää yhteydenoton mukana. Käyttöönottoon sisältyy korkeintaan yhden työpäivän mittainen konsultointipalvelu.

Vastuut

Tietotekniikkakeskus vastaa www-hotellin pystytyksestä, varmuuskopioinnista, järjestelmävalvonnasta ja käyttöjärjestelmätason päivityksistä. Asiakas on vastuussa sovelluksen asennuksesta, ylläpidosta ja toimivuudesta. Asiakkaalla tulee olla nimetty palvelusta vastaava ylläpitäjä.

Käyttäjätuki

Ongelmatapauksissa palvelee www-hotellien ylläpito osoitteessa webmaster@helsinki.fi

Lisätiedot

Www-hotellien kapasiteetti on rajoitettu. Jos sovellus vaatii paljon laskentatehoa tai levytilaa, palvelinylläpidosta voi saada www-hotellin asemesta käyttöön erillisen virtuaalipalvelimen.

Palveluyksikkö
TIKE
Palvelun omistaja
Teo Kirkinen
Palveluvastaava
Mikko Hirvonen