Microsoft 365

Läs din e-post på https://www.helsinki.fi/office365

Kan du inte logga in på epost? Ange din användarnamn i formuläret
anvandarnamn@ad.helsinki.fi (t.ex. rkeskiva@ad.helsinki.fi)

Mer hjälp med inställningar och inloggning

Ibruktagande av postsystemet Microsoft 365

Nya studerande och personal får Microsoft 365 -servicepaketet automatiskt.

Bakgrund

Helsingfors universitet användar e-post- och kalendersystemet i Microsoft 365 för e-post. Systemet omfattar även andra program som stöder samverkan.

I praktiken betyder detta att posten till adressen Förnamn.Efternamn@helsinki.fi styrs till det Office 365-systemet. Vi rekommenderar att man läser sin e-post i programmet Outlook eller med Outlook Web App i webbläsaren.