iPad och iPhone

Med iOS-enheter, dvs. iPad, iPhone och också iPod kan man använda universitetets e-post, eduroam-nät, VPN-fjärråtkomst och nätverksenheter.

    Helsingfors universitets e-postinställningar

    Trådlösa förbindelser vid universitetet
    Surfa tryggt med iPad eller iPhone i eduroam-nätet.

    VPN-förbindelser utanför universitetet
    Utnyttja tjänster som är begränsade till universitetets nät, såsom bibliotekens databaser hemma eller utomlands.

    Datasäkerhet
    Skydda din iPad eller iPhone effektivt.

    Ge respons

    Webbplatsen med anvisningar från IT-Helpdesk vid Helsingfors universitet hjälper dig i dina jobbrelaterade IT-frågor. Berätta för oss hur vi skulle kunna förbättra våra anvisningar. Vi uppskattar verkligen din respons!

    Hur skulle du förbättra denna instruktion?
    Tillbaka upp