Filhantering i VDI-miljön

Som du loggar in på den virtuella arbetsstationen (VDI) med universitetets användarnamn, dvs. samma användarnamn som du använder på universitetets arbetsstationer. Tack vare detta har du tillgång till delvis samma filer i VDI-miljön som på din egen arbetsstation.

Vi rekommenderar att du sparar de filer du vill överföra till eller från VDI antingen på skrivbordet (Desktop) eller i mappen My Documents.

En fil som sparas i mappen Desktop i VDI-miljön är också tillgänglig i mappen Desktop på den egna datorn.

Tabs

Detaljerad hjälp

VDI-miljö: My Documents

När du överför filer till VDI, lämna början av filvägen kvar i formen Z:\Desktop eller Z:\Documents beroende på vilket av ställena de filer du vill överföra finns i, till exempel Z:\Desktop\137 Humanistinen yopisteet.