Pulse Secure: Att använda en VPN-anslutning på iPad, iPhone och iPod touch

Tabs

Detaljerad hjälp

Junos Pulse möjliggör en VPN-anslutning, dvs. att tjänster som är begränsade till datorer vid universitetet kan användas utanför universitets nät. För att skapa anslutningen krävs en Junos Pulse-applikation där anslutningsadressen läggs till.

• Ladda ner PulseSecure direkt i App Store på OS-enheten eller på iTunes på datorn och synkronisera den med enheten.
  • Starta Junos Pulse och acceptera användarvillkoren genom att klicka på Accept i fönstrets nederkant.
  • Lägg till anslutningsadressen genom att klicka på knappen Configuration.
  • Fyll i följande fält och klicka sedan på Save.
    • Connection name: ett valfritt namn (t.ex. hy-vpn)
    • Url: https://www.vpn.helsinki.fi/vpnstaff (personal) eller https://www.vpn.helsinki.fi/vpnstudent (studerande)
  • Öppna VPN-anslutningen genom att klicka på Connect
  • Fyll i dina inloggningsuppgifter och klicka på Sign in. När anslutningen har skapats står det VPN i det övre vänstra hörnet i en iOS-enhet.

• Koppla ifrån genom att gå tillbaka till Pulse Secure och klicka på Disconnect.