Självbetjäning: Program

Självbetjäningslänkar för installation av programvara

• Instruktioner för Software Center (tilläggsprogram för universitetets datorer)
  • Programvarodistribution (program som kan laddas till hemdatorn)
    • Programdistributionen är en distributionstjänst för program som licensierats av universitetet och som är avsett för universitetets personal och studerande.
    • Programerbjudandet varierar efter användarens roll vid universitetet. Programutbudet som är tillgängligt för personalen är bredare än det utbud som är avsett för studerande.
    • Instruktioner för användning av Programvarodistribution.
  • Ge respons