Pulse Secure: VPN-yhteyden käyttö Android-laitteella

Pulse Secure mahdollistaa VPN-yhteyden eli yliopiston koneille rajattujen palveluiden käytön yliopiston verkon ulkopuolelta.

Tabs

Detaljerad hjälp

Ohje testattu: Google Nexus 7: Android 4.2., Samsung Galaxy tab: Android 5.0

• Etsi ja lataa PulseSecure -ohjelma Google Play Storesta. Ohjelma on ilmainen.
  • Käynnistä ohjelma ja valitse Add Connection

• Täytä seuraavat kohdat:
    • Connection name: vapaavalintainen nimi (esim. hy-vpn)
    • Url: https://www.vpn.helsinki.fi/vpnstaff (henkilökunta)
      https://www.vpn.helsinki.fi/vpnstudent (opiskelijat)
    • Username: käyttäjätunnus (esim.rkeskiva)
    • valitse lopuksi Create Connection

• Käynnistääksesi yhteyden valitse Connect

• Kirjaudu omilla tunnuksillasi ja paina Sign in

• Voit varmistaa VPN-yhteyden toimivuuden valitsemalla Status. Yhteys on toiminnassa, kun Address alkaa numeroilla 128.214.x.x.
    • Voit katkaista yhteyden valitsemalla Disconnect