Anslutning till HUPnet (Macintosh)

Detaljerad hjälp

Det finns ett inbyggt trådlöst nätverkskort (AirPort Extreme) i nästan alla nyare Macintosh-datorer. Om datorn inte har ett inbyggt AirPort-kort, måste det skaffas och installeras i datorn.

Installera universitetets certifikat i Firefox, eller i Nyckelringen/Keychain om du använder Safari eller Firefox.

• Då du är inom nätverkets täckningsområde meddelar Mac OS X om det öppna nätverket.HUPnet

• Du kan också direkt välja Univ Helsinki HUpnet från AirPort-menyn.
    HUPnet

• Öppna webbläsaren så öppnas inloggningsfönstret för HUPnet-nätverket.
  • Skriv ditt huvudanvändarnamn och lösenord.
    HUPnet

• Förbindelsen är kopplad så länge din dator är kopplad till HUPnet-nätverket.