Internet Explorer - Enterprise Mode

En egenskap i Internet Explorer är möjligheten att använda webbläsaren i ett s.k. Enterprise Mode, vilket gör det möjligt att använda gamla webbapplikationer.  Om en applikation som tidigare fungerat i Internet Explorer inte fungerar i Internet Explorer eller fungerar felaktigt, kan du använda den i Enterprise Mode.

Gör så här för att aktivera läget

• Öppna Internet Explorer.
  • Klicka på ALT. En verktygsrad kommer upp i webbläsarens övre kant.
  • Öppna Tools och välj Enterprise Mode.

När Enterprise Mode är påslagen, visas följande ikon i början av adressraden i Internet Explorer:

Om du vill stänga av Enterprise Mode, måste du befinna dig på exakt samma sida som du var på när du aktiverade det: T.ex. www.sida.fi och www.sida.fi/framsida är olika sidor, även om innehållet skulle vara samma.