Majordomo: Acceptera meddelanden till en modererad e-postlista

Administratorn måste godkänna alla meddelanden förrän de skickas ut på en modererad e-postlista. Godkännandet av meddelandena går lätt via det webbaserade MajorCool-programmet.

MajorCool-programmet: https://majordomo.helsinki.fi

• Logga in i MajorCool-programmet
    • Uppge ditt egna huvudsakliga användar-id och lösenordet
    • Skriv e-postlistans namn i fältet för List Name (utan citationstecken och @helsinki.fi-delen)
    • Skriv listans administrations lösenord i fältet för Admin Password
    • Välj Approval Queue
    • Klicka på Go-knappen

• Klicka vid behov på det meddelande som ska godkännas under View-länken för att se på meddelandet innehåll.
    • Välj Approve från Action-rullgardinsmenyn
    • Klicka på Apply-knappen.

• Du får till slut ett meddelande om att det lyckats att godkänna meddelandet