Presemo-aktivointisovellus

Tjänster
1222
Tjänstestatus
4 - Käytössä
Service är avsedd för
Henkilöstö
Kort beskrivning

Opettajille tarkoitettu, opetuksen aikaiseen opiskelijoiden aktivointiin tarkoitettu palvelu.

Service beskrivning

Presemo on selainpohjainen aktivointityökalu, joka sopii opetuksen aikaiseen opiskelijoiden aktivointiin esimerkiksi luennolla kysymyksin, äänestyksin ja keskusteluin. Ohjelmistoasennuksia ei tarvita.

Ansvar

Opetusteknologiakeskus vastaa käyttäjätuesta. Järjestelmän toimittaja Screen.io vastaa sovellusylläpidosta.

Användarsupport

Käyttäjätukea antaa opetusteknologiakeskus (ok-presemo@helsinki.fi). Vastaukset tukipyyntöihin pyritään antamaan kahden päivän kuluessa virka-aikana.

Tjänsteleverantör
TIKE
Servicechef
Sanna Siirilä
Tillbaka upp