Se Helpdesks instruktionsvideor!

17.05.2017 - 13.54
Uppdaterad

Vi har fått önskemål om instruktionsvideor på Helpdesk-webbplatsen och har tagit önskningarna i beaktande. De första videoklippen har lagts till i Outlook Web App (OWA)-instruktionerna, vars innehåll även annars har uppdaterats under våren. Alla videor är på finska.

Instruktionsvideorna är korta, på en video finns det instruktioner för en funktion. Se till exempel instruktionen OWA (Outlook Web App): Grundläggande användning av e-post (på finska). Du hittar videoklippen på fliken Detaljerad hjälp ("Tarkka ohje").

Alla instruktionsvideor hittar du på Unitube med sökordet tivi_vid.

Vi utvecklar instruktionsvideorna och lägger till nya klipp kontinuerligt. I detta skede är de ljudlösa, men senare kommer vi att lägga till ett ljudspår i dem. Vi ska också göra det lättare att hitta videorna på Helpdesk-webbplatsen.

Du kan skicka feedback på instruktionsvideorna via feedbacklänken på Helpdesk-webbplatsen.