Serviceavbrott i inloggningen till universitetets Microsoft 365 tjänster den 16 januari 2024 kl. 16.30–18.30

08.01.2024 - 11.39
Ingress

Det kommer att vara korta serviceavbrott i inloggningen till universitetets Microsoft 365 tjänster tisdagen den 16 januari 2024 kl. 16.30–18.30. Pauserna beror på serviceunderhåll.

Observera! Tjänstens pauser kommer inte att orsaka dig några olägenheter om du loggar in på universitetets Microsoft 365 tjänster innan avbrottet och förbli inloggad så länge de varar. Tänk på att ditt arbete kan avbrytas om du försöker logga in på Microsoft 365-tjänster (t.ex. Teams, Outlook, OneDrive, Word, Excel etc.) under pausen.

Vi ber om ursäkt för den olägenhet som serviceuppehållet orsakade! Genom att hålla universitetets system uppdaterade upprätthåller vi aktuella tjänster och IT-säkerhet.