Uppdatera din Zoom-applikation till den senaste versionen – de gamla versionerna slutar fungera den 7 september 2022

30.08.2022 - 10.08
Ingress

Universitetets Zoom-tjänsteleverantör NORDUnet uppmanar alla att uppdatera sin Zoom-applikation till version 5.11.0 eller en nyare version. Uppdateringen har redan installerats på de flesta av universitetets datorer. IT-centret kommer att blockera användning av äldre versioner av Zoom från och med onsdagen den 7 september 2022.

Gör så här för att uppdatera din Zoom-applikation:

Genom att hålla universitetets system och applikationer uppdaterade upprätthåller vi bland annat universitetets datasäkerhet. Tack för att du uppdaterar!