Liikkeellä on tunnuksien sulkemisesta varoittavia kalasteluviestejä

Päivitetty: 
17.8.2018 - 14:00

Liikkeellä on kalasteluviestejä, joiden sisältämä linkki johtaa tietojen kalastelulomakkeelle. Täyttämällä tunnuksesi ja salasanasi lomakkeelle tunnuksesi joutuvat vääriin käsiin. Jos saat viestin, jossa varoitetaan tilin sulkemisesta, älä klikkaa sen sisältämää linkkiä tai täytä lomaketta.

Kalasteluviestit on otsikoitu suomeksi näin: ”LOPULLINEN VAROITUS: Tilisi sulkeminen on käsitelty 2018” ja englanniksi näin: “FINAL WARNING: Closing of your account is been processed 2018”.

Jos olet luovuttanut tietosi, vaihda heti salasanasi. Ota sen jälkeen yhteyttä Helpdeskiin.

Lue ohjeet kalasteluviesteistä.