MUISTUTUS: Windows 10 päivitetään uuteen versioon syksyllä 2019

Päivitetty:
28.10.2019 - 14:30

Tietotekniikkakeskus päivittää yliopiston keskitetyssä ylläpidossa oleviin Windows 10 -tietokoneisiin uuden Windows 10 -version syksyllä 2019. Kyseessä on merkittävä päivitys, jonka myötä Windows 10:een lisätään uusia ominaisuuksia ja myös käyttöjärjestelmän tietoturva paranee.

Suosittelemme, että käynnistät päivityksen heti saatuasi siitä ilmoituksen koneellasi. Sinun on kuitenkin käynnistettävä päivitys Windows 10 -tietokoneellasi ennen 31.10.2019. Tämän jälkeen tietotekniikkakeskus ajaa päivitykset niille koneille, joille päivitystä ei ole vielä tehty.

• Aloita päivitys työpäivän päätteeksi, kun olet saanut siitä ilmoituksen koneellasi. Päivitys kestää laitteestasi riippuen noin 60-120 min, mutta se saattaa kestää pidempäänkin.
  • Ennen kuin aloitat päivityksen, varmista, että koneesi on kiinni yliopiston lankaverkossa ja että se saa virtaa joko telakan kautta tai suoraan virtakaapelilla.
  • Päivityksen aikana näytöllä näkyy erilaisia näkymiä. Päivitys on valmis, kun näet Windows 10 -kirjautumisnäkymän näytölläsi.

Pysy ajan tasalla yliopiston IT-asioissa seuraamalla Tikeä Twitterissä: @IT_HelsinkiUni