Red Hat Enterprise Linux 7 -palvelimet poistetaan käytöstä 30.6.2024

29.02.2024 - 13.42
Ingress

Tietotekniikkakeskus poistaa yliopistolla käytössä olevat Red Hat Enterprise Linux 7 (RHEL7) -palvelimet käytöstä 30.6.2024 palvelinten elinkaaren tullessa päätökseen. Jos käytössäsi on RHEL 7 -palvelin, suosittelemme poistamaan kyseisen palvelimen mahdollisimman pian käytöstä tai tarvittaessa hankkimaan uuden palvelimen Linux-palvelinylläpidon hankintaprosessin kautta.