Remote Desktop Connection -liikenne Windows-tietokoneissa estetään toistaiseksi

Päivitetty:
14.8.2019 - 15:00

Tietotekniikkakeskus estää Remote Desktop Connection -liikenteen Windows-tietokoneissa toistaiseksi F-Secure-tietoturvasovelluksen palomuurilla 14.8.2019 alkaen.

• Esto tehdään, koska Windows Remote Desktop Connection -sovelluksessa on havaittu vakava haavoittuvuus, joka mahdollistaa koodin suorittamisen tietokoneella etäyhteyden avulla. Verkkorikolliset voivat nykyversiota hyödyntäen saastuttaa laitteen haittaohjelmalla.
  • Esto poistetaan heti, kun tietoturvatilanne paranee.

Pahoittelemme estosta aiheutuvaa haittaa.