Suomi.fi-tunnistus on otettu käyttöön

Päivitetty:
20.12.2017 - 10:00

Yliopiston käyttäjätunnuksen aktivointi ja salasanan vaihtaminen vaativat vahvaa tunnistusta. Tunnistuksessa käytetään tästä eteenpäin Suomi.fi-tunnistuspalvelua. Tunnistus toimii samalla tavalla kuin ennenkin, palvelu vain näyttää hieman erilaiselta.

Voit tunnistautua Suomi.fi-tunnistuspalvelussa suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla.

Jos sinulla ei ole mitään näistä, käy ID Point -tunnistuspisteessä ja hoida tunnistusta vaativat tehtävät tämän jälkeen Helpdeskin puhelinpalvelussa.

Vahvaa tunnistusta edellyttäviä palveluja ovat:

Päivitämme ohjeet vuoden loppuun mennessä vastaamaan uutta tunnistuspalvelua.

Unohtuneen Unix-tunnuksen salasanan voit uusia jatkossa ainoastaan Helpdeskin kautta, kun olet ensin tunnistautunut ID Pointissa.