Tietotekniikkakeskus inventoi IT-laitteita

Päivitetty:
28.6.2018 - 9:00

Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskus on aloittanut IT-laitteiden inventoinnin kesän aikana Viikin kampukselta. Inventoinnit laajenevat loppuvuoden aikana muillekin kampuksille ja niiden etenemisestä tiedotetaan erikseen kampus- ja rakennuskohtaisesti.

Inventoinnin tarkoituksena on yliopiston IT-laiteomaisuuden kartoittaminen. Samalla kehitetään laitteiden elinkaariprosessia ja varmistetaan, että työkäytössä olevat laitteet ovat takuun piirissä ja tietoturvallisia.

Inventoinnin yhteydessä on mahdollisuus luovuttaa käytöstä poistettuja tietokoneita, näyttöjä, kaapeleita ja muita IT-laitteita inventointitiimille asianmukaisesti poistettavaksi.

Lisätiedot: erle.siidiratsep@helsinki.fi