Tike päivittää Adobe Readerin

Päivitetty:
13.11.2017 - 13:00

Standardityöasemien Adobe Readerin XI -version tuki on päättynyt. Tietotekniikkakeskus päivittää sen tilalle uuden Adobe Reader DC -version. Samassa yhteydessä päivitetään myös PDF-Xchange versioon 6. Päivitykset tehdään 13.-27.11.  eivätkä ne aiheuta katkoja ohjelman käyttöön.

Versiomuutoksen mukana Readerin käyttöliittymän ulkoasu muuttuu modernimmaksi, mutta käytetyimmissä toiminnoissa ei tapahdu suuria muutoksia. PDF-Xchangen päivitys ei aiheuta mitään käyttäjälle näkyvää muutosta.