Yliopiston www-sivujen palvelimessa käyttökatko

Päivitetty:
14.2.2017 - 12:45

Yliopiston www-sivujen palvelin pubweb.helsinki.fi:ssä on käyttökatko 17.2. klo 16.00 - 20.2. klo 12.00. Katkon aikana käyttäjät eivät voi päivittää omia sivujaan, mutta sivut ovat kuitenkin normaalisti nähtävissä.

Katko koskee kaikkia päivitysavaimella päivitettäviä sivuja, kuten http://www.helsinki.fi/ -alkuisia sivuja sekä esimerkiksi seuraavia sivuja: sockom.helsinki.fi, www.vetmed.helsinki.fi ja www.biocenter.helsinki.fi.  Katko voi olla ilmoitettua lyhyempi.

Jos sivuillasi on ongelmia katkon jälkeen, ota yhteyttä Webmaster@helsinki.fi.