Varmenteet

Varmenteita käytetään ensisijaisesti henkilön tai laitteen identiteetin varmistamiseen, palvelun todentamiseen tai tiedostojen salaamiseen.

    Yliopiston työasemilla varmenteet ovat valmiiksi asennettuja, mutta kotikoneellasi saatat törmätä varmenteeseen.

    Anna palautetta

    Helsingin yliopiston IT-Helpdeskin ohjesivusto auttaa sinua työhösi liittyvissä IT-aiheisissa kysymyksissä. Kerro meille, miten voisimme parantaa ohjeitamme. Arvostamme suuresti palautettasi!

    Kuinka parantaisit ohjeistusta?
    Takaisin ylös