Kun olet vaihtanut salasanasi

Salasanasi voi olla tallennettu useiden ohjelmien ja laitteiden muistiin. Kun vaihdat salasanasi, tieto siitä ei siirry itsestään niille.

Erityisesti kannattaa muistaa, että monet mobiililaitteet yrittävät kirjautua automaattisesti eduroam-verkkoon, jos sellainen on saatavilla. Eduroam-ohjelman muistissa oleva väärä salasana voi johtaa käyttäjätunnuksen lukkiutumiseen liian monen epäonnistuneen kirjautumisyrityksen jälkeen.

Kun olet vaihtanut salasanasi, muista vaihtaa myös laitteille ja ohjelmiin tallennetut salasanat uusiin!

Pikaohje

Eduroamin salasanan vaihtaminen

Cubblin Keyring salasanan vaihtamisen jälkeen

Macin Keychain salasanan vaihtamisen jälkeen