Opiskelijan roaming-profiilin korjaus

Roaming-profiilin asetuksia muutettiin 15.11.2016. Seuraavien sovellusten osalta asetukset eivät enää seuraa käyttäjiä koneelta toiselle: Skype (ei Skype for Business), Corel VideoStudio Pro, Macromedia, Adobe, Document Building Blocks, LiveContent, Virtual Box, OneDrive.

Tabs

Pikaohje

Opiskelijastatuksen omaavan tunnuksen roaming-profiili voidaan korjata (= tyhjentää) alla olevalla työkalulla.

Huom! Henkilökunnalla roaming-profiili ei yleensä ole päällä. Jos kuitenkin olet ottanut sen käyttöön, voit poistaa sen käytöstä samalla alla olevalla työkalulla kuin opiskelijatkin.

Opiskelijastatuksella kirjautuneilla näkyy nappi "Tyhjennä palvelimelle tallennettu (roaming)-profiili".

Jos et näe tätä nappia ja olet mielestäsi opiskelija, sinulla on todennäköisesti henkilökuntastatus. Ota tällöin yhteys Helpdeskiin.

Huom!

• Kaikki selainten kirjanmerkit yms. profiiliin kuuluvat asetukset häviävät. Mikäli kirjanmerkit haluaa säilyttää, ne on varmuuskopioitava esim. Z:lle ennen korjaustoimenpidettä.
  • Resetointi tapahtuu vasta seuraavana yönä. Käyttäjä ei saa tällöin olla kirjautuneena.
  • Työkalu toimii vain opiskelijastatuksella oleville tunnuksille.