Tarkista sähköpostin edelleenlähetyssäännöt

Tarkemmin Outlookin viestisäännöistä kerrotaan täällä ja OWA:n säännöistä täällä.

Tabs

Pikaohje

Tämän ohjeen avulla voit tarkista onko sinun sähköpostissasi uudelleenohjaussääntöjä.

Säännöt Outlookissa

• Napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa viestiä.
  • Valitse Rules > Manage Rules & Alerts (Säännöt > Sääntöjen ja ilmoitusten hallinta).
  • Tarkista, ovatko säännöt kunnossa. Jos huomaat epäilyttäviä sääntöjä, voit poistaa ne seuraavasti:
  • Valitse sääntö, jonka haluat poistaa.
  • Klikkaa Delete.

Säännöt OWA:ssa

• Avaa oikeassa yläkulmassa olevasta rataskuvakkeesta alasvetovalikko.
  • Valitse Mail (Sähköposti).

• Avaa Inbox and sweep rules (Saapuneet-kansion säännöt ja tyhjennyssäännöt).
  • Sääntöjä voi olla useita.Valitse sääntö, jota haluat muokata.
  • Voit muokata sääntöä napsauttamalla kynäkuvaketta.
  • Voit poistaa säännön napsauttamalla roskakoria.