Kontrollera reglerna för vidarebefordring av e-post

Närmare information om meddelandereglerna för Outlook finns här och reglerna för OWA här.

Tabs

Snabbinstruktion

Med hjälp av denna instruktion kan du kontrollera om du har några regler för vidarebefordring i din e-post.

Reglerna i Outlook

• Klicka på vilket meddelande som helst med den högra musknappen.
  • Välj Rules > Manage Rules & Alerts (Regler > Hantera regler och aviseringar).
  • Kontrollera om reglerna är i ordning. Om du upptäcker tvivelaktiga regler, kan du ta bort dem på följande sätt:
  • Välj den regel som du vill ta bort.
  • Klicka på Delete.

Reglerna i OWA

• Öppna rullgardinsmenyn med hjälp av kugghjulsikonen i det övre högra hörnet.
  • Välj Mail (E-post).

• Öppna Inbox and sweep rules (Reglerna för mappen Inkommande och rensning).
  • Du kan ha flera regler. Välj den regel du vill redigera.
  • Du kan redigera regeln genom att klicka på pennikonen.
  • Du kan ta bort regeln genom att klicka på papperskorgen.