Uusi Teams tulee käyttöön henkilöstön Windows-koneille 1.4.2024 – ota uusi sovellus käyttöösi jo nyt!

13.03.2024 - 11.42
Ingress

Uusi Teams tulee käyttöön yliopiston henkilöstön keskitetysti ylläpidetyille Windows-tietokoneille 1.4.2024. Teamsin uusi versio on merkittävästi aiempaa nopeampi, minkä lisäksi sovelluksessa on paljon uusia toiminnallisuuksia.

Huom: Microsoft on muuttanut useita toiminnallisuuksia uudessa Teams-versiossa. Suosittelemmekin vahvasti ottamaan uuden Teamsin käyttöön jo nyt klikkaamalla Try the new Teams -säädintä sovelluksesi vasemmassa yläkulmassa. Näin pääset tutustumaan uuteen käyttöliittymään ja toiminnallisuuksiin hyvissä ajoin, sekä tekemään tarvittavat asetusmuutokset käyttökokemuksesi parantamiseksi.

Microsoft on tehnyt muutoksia myös Teamsin oletusnäkymiin uudessa versiossa. Suosittelemme, että teet seuraavat asetusmuutokset, jotta käyttökokemuksesi säilyy ennallaan:

1. Jotta Teams-ryhmäsi näkyvät entiseen tapaan luettelona laatikkonäkymän sijaan, valitse Teamsin oikean yläkulman kolmesta pisteestä (profiilikuvasi vasemmalla puolella) Settings -> Appearance and Accessibility ja valitse Layout-kohdasta List.

2. Säilyttääksesi aiemman Teamsin teeman, valitse Teamsin oikean yläkulman kolmesta pisteestä (pofiilikuvasi vasemmalla puolella) Settings -> Appearance and Accessibility ja valitse Theme-kohdasta Classic.

Jos tarvitset tukea, olethan yhteydessä IT-Helpdeskiin: