Eduroam-verkon asennus Windows-kotikoneelle

Tämä ohje on tarkoitettu kotikoneille. Asennukseen tarvitaan koneen ylläpito-oikeudet. Lue lisää ylläpito-oikeuksien käyttämisestä Microsoftin sivuilta.

• Lataa asennustiedosto osoitteesta geteduroam.org
  • Valitse oma organisaatiosi (esim. University of Helsinki) listalta ja profiiliksi Username and password authentication
    • Voit valita myös Certificate authentication (pilot) -vaihtoehdon (se on helpompi, mutta ei vielä virallisesti tuettu).
  • Kirjoita tunnus muodossa tunnus@helsinki.fi tai tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@helsinki.fi)
  • Napsauta Connect
  • Nyt yhteys on luotu ja voit alkaa käyttää eduroamia laitteellasi.

Katso kuvalliset ohjeet Tarkka ohje -välilehdeltä

Salasanan vaihdon jälkeen eduroamiin pitää tunnistautua uudelleen.

Lataa asennustiedosto osoitteesta geteduroam.org

Tiedostot latautuvat oletuksena Ladatut tiedostot -kansioon. Avaa kansio.

Kaksoisklikkaa asennusohjelmaa geteduroam.exe. Asennus käynnistyy. Aloita eduroam-yhteyden asentaminen napsauttamalla Connect to eduroam.

Valitse oma organisaatiosi (esim. University of Helsinki) listalta. Napsauta Next

Valitse profiiliksi Username and password authentication. Voit valita myös Certificate authentication (pilot) -vaihtoehdon (se on helpompi, mutta ei vielä virallisesti tuettu).

Napsauta Next

Napsauta Connect.

Nyt yhteys on luotu ja voit sulkea ohjelman valitsemalla Close. Voit alkaa käyttää eduroamia laitteellasi.

Anna palautetta

Helsingin yliopiston IT-Helpdeskin ohjesivusto auttaa sinua työhösi liittyvissä IT-aiheisissa kysymyksissä. Kerro meille, miten voisimme parantaa ohjeitamme. Arvostamme suuresti palautettasi!

Kuinka parantaisit ohjeistusta?
Takaisin ylös