Eduroam-verkon asennus Windows-kotikoneelle

Tämä ohje on tarkoitettu kotikoneille. Asennukseen tarvitaan koneen ylläpito-oikeudet. Lue lisää ylläpito-oikeuksien käyttämisestä Microsoftin sivuilta.

• Lataa asennustiedosto osoitteesta geteduroam.org
  • Valitse oma organisaatiosi (esim. University of Helsinki) listalta ja profiiliksi Username and password authentication
    • Voit valita myös Certificate authentication (pilot) -vaihtoehdon (se on helpompi, mutta ei vielä virallisesti tuettu).
  • Kirjoita tunnus muodossa tunnus@helsinki.fi tai tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@helsinki.fi)
  • Napsauta Connect
  • Nyt yhteys on luotu ja voit alkaa käyttää eduroamia laitteellasi.

Katso kuvalliset ohjeet Tarkka ohje -välilehdeltä

Salasanan vaihdon jälkeen eduroamiin pitää tunnistautua uudelleen.

Lataa asennustiedosto osoitteesta geteduroam.org

Tiedostot latautuvat oletuksena Ladatut tiedostot -kansioon. Avaa kansio.

Kaksoisklikkaa asennusohjelmaa geteduroam.exe. Asennus käynnistyy. Aloita eduroam-yhteyden asentaminen napsauttamalla Connect to eduroam.

Valitse oma organisaatiosi (esim. University of Helsinki) listalta. Napsauta Next

Valitse profiiliksi Username and password authentication. Voit valita myös Certificate authentication (pilot) -vaihtoehdon (se on helpompi, mutta ei vielä virallisesti tuettu).

Napsauta Next

Kirjoita tunnus muodossa tunnus@helsinki.fi tai tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@helsinki.fi)
Napsauta Connect.

Nyt yhteys on luotu ja voit sulkea ohjelman valitsemalla Close. Voit alkaa käyttää eduroamia laitteellasi.