Installation av Outlook 2013 på hemdatorn

Denna instruktion berättar hur Outlook 2013 installeras på hemdatorn.

Installering instruktions för Office ProPlus i hemmabruk. >>

Om du använder en av universitetets centraliserat administrerade datorer i universitetets nätverk, finns installationsanvisningen här.

Tabs

Detaljerad hjälp
  • När du startar Outlook för första gången startar också en guide som handleder steg för steg i hur inställningarna ska göras. Starta genom att välja Next (Nästa).

• Först frågar programmet om du vill skapa ett nytt e-postkonto. Svara Next (Nästa).

• Sedan ber programmet dig mata in uppgifterna för ditt e-postkonto.
    • I fältet Email Address (E-postadress) fyller du i e-postadressen i formatet förnamn.efternamn@helsinki.fi
    • I fältet Password (Lösenord) fyller du i användarnamnets lösenord
  • Klicka på Next (Nästa)

• Nu söker Outlook automatiskt efter serverinställningar utifrån e-postadressen. När kontoinställningarna är korrekta blir du ombedd att logga in med ditt användarnamn. Välj Use another account (Använd ett annat konto).

Ange uppgifterna:

• Användarnamn i formatet: användarnamn@ad.helsinki.fi (1).
  • Lösenordet för ditt användarnamn (2)
  • Klicka på OK (3)

Efter det kan det ännu komma en säkerhetsvarning som godkänns genom att välja Yes.

Till slut får du ett sammandrag om vad som gjorts. I detta skede kan du också lägga till ett annat konto (1) eller fortsätta till e-postprogrammet genom att välja Finish (2).

Du måste ännu välja säkerhetsinställningar innan du kommer till själva e-postprogrammet. Välj Install updates only (Installera endast uppdateringar), om du inte vill delta i Microsofts utvecklingsprogram. Fortsätt genom att klicka på Accept (Godkänn).