Prova Unitubes automatiska AI-textning från den 27 februari 2024!

29.02.2024 - 10.54
Ingress

Unitubes nya automatiska textningsfunktion, som fungerar med hjälp av artificiell intelligens, blir tillgänglig tisdagen den 27.2.2024 kl. 10. Under 2024 kommer vi också att utveckla Unitube-tjänsten med många andra betydande förbättringar. Unitube-uppladdningssajten uppdateras i juli till en förbättrad version utifrån den respons som vi fått. Vi informerar närmare om Unitubes nya funktioner under våren.

Om du behöver support, vänligen kontakta IT-Helpdesk: