Kokoomasivu

Office 365 -posti

 

Lue sähköposti selaimella osoitteessa https://www.helsinki.fi/office365

 

Eikö kirjautuminen pilvipalveluun onnistu? Anna tunnus muodossa
tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@ad.helsinki.fi)

Lisää ohjeita asetuksista ja kirjautumisesta

  Office 365 -postijärjestelmän käyttöönotto

  Uudet yliopistolaiset (henkilökunta ja opiskelijat) saavat automaattisesti Office 365:n sähköpostin, kalenterin ja muut palvelut.

  UUSI OPISKELIJA: Aktivoi yliopiston tunnuksesi näillä ohjeilla!

  Aloita näistä ohjeista, jos kuulut johonkin muuhun ryhmään.

  Office-paketti kotikäyttöön

  Office 365:n käyttöön ottaneet opiskelijat ja henkilökuntaan kuuluvat saavat maksutta käyttöönsä Office 365 ProPlus -paketin, johon kuuluu mm. Microsoft Office -paketin asennusoikeus myös omille laitteille. 

  Käyttöohjeita

  Tietoturvan ohjeita (Flamma)

  Yliopiston Office 365 -postipalvelussa on kaksi erillistä järjestelmää: paikallinen- ja pilviposti. Kaikki yliopistolaiset käyttävät oletusarvoisesti pilvipostia. Jotkut työtehtävät voivat estää pilvipostin käytön, näissä erikoistapauksissa käyttäjän postit ovat paikallisella palvelimella.

  Viestien säilytys ja poistaminen

  Lisäohjeet paikallisen postin käyttäjille

  Helpdeskin ohjeet on kirjoitettu pilvipostin käyttäjille. Suurin osa käyttöön liittyvistä ohjeista kuitenkin pätee molempiin järjestelmiin. Sähköpostiohjelmien ja mobiililaitteiden asetuksissa on kuitenkin eroja järjestelmien välillä.

  Kootut ohjeet paikallisen palvelun käyttäjille.

  Taustaa

  Helsingin yliopistossa on käytössä sähköpostina Microsoftin Office 365 -sähköposti- ja kalenterijärjestelmä. Siihen kuuluu myös monia yhteistoiminnallisuutta tukevia ohjelmia.

  Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Etunimi.Sukunimi@helsinki.fi-posti ohjautuu Office 365 -järjestelmään. Posti suositellaan luettavaksi Outlook -ohjelmalla tai selaimella Outlook Web Appia käyttämällä. 

  Muut Office 365 -palvelut

  Kaikki yliopistolla käytössä olevat Office 365 -palvelut.