Print in City -tulostus

Ilman Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksia et pysty tulostamaan yliopiston tulostimille.
Unigrafia tarjoaa kuitenkin myös maksullisen tulostus-, skannaus- ja kopiointipalvelun https://fi.printincity.com/

    Palvelu on maksullinen ja vaatii rekisteröitymisen. Voit maksaa verkkopankissa tai PayPalin tai mobiilimaksun avulla.

    Anna palautetta

    Helsingin yliopiston IT-Helpdeskin ohjesivusto auttaa sinua työhösi liittyvissä IT-aiheisissa kysymyksissä. Kerro meille, miten voisimme parantaa ohjeitamme. Arvostamme suuresti palautettasi!

    Kuinka parantaisit ohjeistusta?
    Takaisin ylös