eLomake-kyselysovellus

Palvelukoodi
1221
Palvelun tila
4 - Käytössä
Palvelu on tarkoitettu
Henkilöstö
Opiskelijat
Lyhyt kuvaus

Selainpohjainen palvelu ilmoittautumisten, palautteen, tutkimusaineistojen, liitetiedostojen ja vastaavien materiaalien keräämiseen.

Palvelun kuvaus

E-lomake on verkkotyökalu, jonka avulla voit rakentaa, julkaista, muokata ja kopioida erilaisia kyselylomakkeita. Voit kerätä lomakkeella erilaista informaatiota; ilmoittautumisia, palautetta, tutkimusaineistoa, ennakkotietoja tai liitetiedostoja. Lisätietoja: http://blogs.helsinki.fi/e-lomake/

Palvelun saa käyttöön

E-lomakepalveluun pääsee kirjautumaan voimassa olevalla Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella osoitteessa https://elomake.helsinki.fi/.

Vastuut

Tietotekniikkakeskus vastaa palvelinylläpidosta ja itsepalveluohjeistuksesta, Eduix Oy sovelluksen ylläpidosta.

Palveluyksikkö
TIKE
Palvelun omistaja
Minna Harjuniemi
Palveluvastaava
Kimmo Tykkälä