Luottamuksellisten kyselyiden lomake

Palvelukoodi
0
Palvelun tila
4 - Käytössä
Palvelu on tarkoitettu
Henkilöstö
Opiskelijat
Lyhyt kuvaus

Selainpohjainen tietoturvallinen palvelu kyselyiden rakentamiseen sekä niiden datan keräämiseen.

Palvelun kuvaus

REDCap-työkalulla voit kerätä tutkimusdataa verkkolomakkeilla, joita voit muokata omaan tutkimukseesi sopiviksi.

Työkalu soveltuu erityisesti arkaluontoisen (sensitiivisen) tutkimusaineiston keräämiseen ja hallintaan. REDCapista aineiston voi siirtää käsiteltäväksi R:ään, SAS:iin, Stata:an, SPSS:ään ja Exceliin. REDCap on asennettu Helsingin yliopiston omille palvelimille ja data, jota sillä kerätään, sijaitsee myös yliopiston omilla palvelimilla.

Palvelun saa käyttöön

REDCap-palveluun pääsee kirjautumaan voimassa olevalla Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella osoitteessa https://redcap.helsinki.fi/.
Palvelussa on käytössä kaksivaiheinen tunnistautuminen. Ensimmäisellä käyttökerralla kirjautuminen vahvistetaan sähköpostilla, myöhemmin voi käyttää Google Authenticator tai Microsoft Authenticator -sovellusta.

Vastuut

Yliopiston kirjasto vastaa palvelusta ja itsepalveluohjeistuksesta. Tietotekniikkakeskus vastaa palvelinylläpidosta ja sovelluksen päivityksistä.

Käyttäjätuki
Palveluvastaava
Kimmo Tykkälä