Microsoft 365 -posti

Lue sähköposti selaimella osoitteessa https://www.helsinki.fi/office365

Microsoft 365 -postijärjestelmän käyttöönotto

Uudet yliopistolaiset (henkilökunta ja opiskelijat) saavat automaattisesti Microsoft 365:n sähköpostin, kalenterin ja muut palvelut.

Jos kuulut johonkin muuhun ryhmään, aloita näistä ohjeista.

Office-paketti kotikäyttöön

Microsoft 365:n käyttöön ottaneet opiskelijat ja henkilökuntaan kuuluvat saavat maksutta käyttöönsä Office 365 ProPlus -paketin, johon kuuluu mm. Microsoft Office -paketin asennusoikeus myös omille laitteille

Taustaa

Helsingin yliopistossa on käytössä sähköpostina Microsoft 365 -sähköposti- ja kalenterijärjestelmä. Siihen kuuluu myös monia yhteistoiminnallisuutta tukevia ohjelmia.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Etunimi.Sukunimi@helsinki.fi-posti ohjautuu Microsoft 365 -järjestelmään. Posti suositellaan luettavaksi Outlook -ohjelmalla tai selaimella Outlook Web Appia käyttämällä.

Kaikki yliopistolla käytössä olevat Microsoft 365 -palvelut.