Microsoft 365 -lisenssitason nosto

Yliopiston Microsoft 365 -sopimukseen kuuluu useita erihintaisia lisenssitasoja. Joillakin Helsingin yliopiston käyttäjillä ei ole Microsoft-paketin kotikäyttöoikeutta. Tyypillisesti tällaisia tapauksia ovat esimerkiksi dosentit ja emeritukset. Syynä on se, että Microsoftin lisenssitaso on heillä muuttunut A1:een. Lisenssitasojen tarkat erot näet Flammasta.

Jos haluat käyttää Microsoft-pakettiin kuuluvia ohjelmia kotikoneelta, tai tarvitset ohjelmia, joihin nykyinen lisenssisi ei oikeuta, sinun on pyydettävä lisenssitason nostoa. Korotus on maksullinen vuosilisenssi ja yksikön on hyväksyttävä se.

Voit käyttää Office-ohjelmia selaimessa, vaikka sinulla on A1-tason lisenssi. Et siis välttämättä tarvitse kotikäyttöoikeutta eikä sinun tarvitse nostaa lisenssitasoa. Lue lisää Office-ohjelmien käytöstä selaimessa.

Anna palautetta

Helsingin yliopiston IT-Helpdeskin ohjesivusto auttaa sinua työhösi liittyvissä IT-aiheisissa kysymyksissä. Kerro meille, miten voisimme parantaa ohjeitamme. Arvostamme suuresti palautettasi!

Kuinka parantaisit ohjeistusta?
Takaisin ylös